Select Page

Olen aina ollut slottipelien suuri fani. Kun näkee värikkäiden symbolien pyörivän villisti keloilla ja tuottavan voittoja, ei jännitystä korvaa mikään muu. Monet sanovat, että slottipelit ovat ajan haaskausta, mutta en voi suinkaan olla tätä mieltä. Sloteissa käy useinkin hyvä tuuri voittojen suhteen, ja jos peliin tutustuu huolellisesti ennen aloittamista, voi omat mahdollisuutensa pelissä arvioida jo etukäteen. Siispä slottien pelaaminen onkin rakas harrastus.
Parhaita slotteja ovat kuitenkin ne, joilla on loistavasti keksitty teema. Koska musiikki on lähellä sydäntäni ja erityisesti legendaariset bändit kuten U2 kiinnostavat suuresti, on selvää, että haluan tuoda teeman mukaan myös pelaamiseen. Hyviä musiikkiteemaisia slottipelejä on monta. Yleensä slotit tuovat teeman esille joko symboleiden, intron tai taustamusiikin avulla. Kokonaisuus on peleissä kaikista tärkeintä ja parhaan pelikokemuksen tuottavatkin pelit, joissa kaikki elementit on suunniteltu huolellisesti.

 

Rolling Stones -slottipeli

Rolling Stones -slottipelissä saat valita yhden kolmesta bändin kappaleesta taustalla kuunneltavaksi. Tämä ominaisuus tuo ehdottomasti lisämaustetta pelaamiseen, ja hyvää kappaletta voi fiilistellä voittaessaan samalla rahaa. Rolling Stones -slotissa on viisi kelaa, joille voittolinjat rakentuvat. Pelissä Mick Jagger poseeraa nahkatakissaan, ja bonuspelinä on onnenpyörän tapainen ekstrapeli. Peli kytkeytyy päälle, jos pelaaja saa kolme bonussymbolia tai enemmän keloilleen yhtä aikaa. Pelissä voi aloittaa hyvin pienilläkin panoksilla ja kasvattaa suurempaan vähitellen.

 

KISS-slottipeli

Jokainen meistä on nähnyt amerikkalaisen KISS-bändin jäsenet poseeraamassa tuttujen valkoisten kasvomaaliensa kanssa. Bändi on maailmanluokan menestyjä ja yksi aikansa rock-legendoista. Jokainen tunnistaa yhden tai useamman bändin suosituimmista kappaleista. KISS-slotissa viidellä kelalla pyörivät symbolit voivat asettua sadalle eri voittolinjalle. KISS-slotissa törmää myös scatter-symboleihin sekä bonussymboleihin, joiden avulla voitot on mahdollista moninkertaistaa. Pelin teoreettinen takaisinmaksun prosentti on 95,01. Näin ollen pelaajalla on hyvät mahdollisuudet kartuttaa suurikin voittopotti.

 

Elvis Presley -slottipeli

Elvis Presley -slotti on kolmas loistava vaihtoehto musiikin suurille ystäville. Elvis Presleyn tarina on kaikessa mystisyydessään jäänyt legendaksi musiikkimaailmaan. Miehet ihailivat Elvistä ja naiset olivat suunnattoman rakastuneita Elviksen upeaan lauluääneen ja komeaan ulkomuotoon. Elvis Presley -slotissa on 11 erilaista voittolinjaa ja Elvis itse toimii bonus-symbolina, joka korvaa minkä tahansa muun symbolin. Slottipelissä on myös mahdollisuus voittaa ilmaisia kierroksia, jolloin pelaajan omaa pelitiliä ei veloiteta.

 

Muita suosikkeja

Yllämainitut slottipelit ovat rakentuneet yhden bändin tai artistin ympärille. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että kasinoilta löytyy useita slottipelejä, joissa taustamusiikki on upeasti sävelletty ja kehitetty. Usein elokuvateemaiset slotit vievät palkinnot tässä kategoriassa. Esimerkiksi Planet of the Apes -slotissa sekä Jurassic Park -slotissa kuullaan mahtavaa musiikkia. Usein musiikki vie pelaajansa elokuvan tunnelmiin ja on suunnaton ilo korvalle. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja kuunnella itse, mikä slotti voittaa musiikkinsa puolesta!